Hydraunica

PROJECTEN

 

Nobel, a New Drillship Concept

Shell EP Offshore Ventures en Nobel hebben een contact ondertekend voor de bouw van een nieuw concept boorschip voor diepwater en Arctische omstandigheden.

GustoMSC ontwierp de "The Bully" als een aanpassing van haar eigen PRD12, 000 design boorschip. Huisman-Itrec zal de boortoren ontwerpen en bouwen, de zogenaamde MPT (Multi-Purpose Tower)  Het ontwerp biedt een flexibele, kleiner en zeer geschikt vaartuig voor diep water en Arctisch boren, terwijl de bouw-en operationele kosten aanzienlijk minder dan andere diepwater boorschepen van vergelijkbare capaciteit.


Onze Job: Levering van hydraulische componenten

 

 

Mariene laadarmen


De scheepslaadarm wordt gebruikt voor het laden en lossen van LNG schepen. De Niigata laadarm isgeschikt voor vele soorten vloeistof, zoals ruwe olie, olieproducten, asfalt, LNG en chemicaliën.
Niigata heeft een record aantal geplaatste armen in de wereld en geniet van een goede reputatie op het gebied van het ontwerp, de duurzaamheid, de kwaliteit en after-sales service op basis van veel ervaring en hoogstaande technologie. Dit is de reden dat  alle LNG-terminals in Japan zijn geleverd door Niigata Loading Systems.


Onze Job: Levering van een Turn-Key hydraulisch systeem

 

De Stingray

Een nieuwe, ultieme en sensationele ervaring geleverd en ontworpen door Vekoma. Deze tweede generatie Flying Dutchman bevat de originele kenmerken en de ontwerp filosofieën van de eerste generatie maar nu met belangrijke verbeteringen voor het beveiligingssysteem, kantelen en rijcomfort.
Een enkele coach van de Stingray bestaat uit drie hoofdcomponenten, een chassis met wielen dragers, een kantelbare apparaat en een wagon. Passagiers zullen niet naar achteren gekanteld worden in het station, (dat gebeurd wat later in de lift) waardoor de passagiers een spectaculair uitzicht over het park hebben.

Onze Job: Levering van een hydraulisch systeem

 

 

Hydraulische Rolling Machines


Haco: Wij hebben een volledig assortiment van plaat en profiel roll-buigmachines. Dit besluit is gebaseerd op onze 'one-source leverancier beleid' en de vele jaren ervaring in het bouwen van plaatwerk machines.
Drie en vier Sheet Roll-buigmachines. Onze selectie van plaatstaal roll buigmachines omvat modellen met drie of vier rollen voor plaat lengtes van 2.100 mm tot 4.100 mm en diktes tot en met 110 mm!
Het gebruik van planetaire tandwielkasten en hydraulische motoren resulteert in bijna onderhoudsvrij materiaal met een optimale prijs / kwaliteit verhouding.

Onze Job: Levering van een hydraulisch systeem

 

 

Hydraulische ponsmachine

OmaticQ3
Haco: De robuuste high-speed stijghoogte zorgt voor 22 ton ponscapaciteit voor materiaaldiktes tot 6 mm. Met de standaard herpositionering cilinders kunnen alle standaard papierformaten gemakkelijk worden verwerkt.

Onze Job: Levering van hydraulische componenten

 

 

 

 

 

Lid Metaalunie